Inschrijven

Bromfiets / Scooter theorie examen halen in 1 dag Scooter-theorie.be Gent

Nu voor

 

€129,-

Scooter theorie in 1 dag in

Gent

Kom je uit Gent, of woon je daar in de buurt, en wil jij zo snel mogelijk jouw scooter theorie rijbewijs AM halen? Dan is de 1 dags cursus van Scooter-theorie.be Gent de perfecte oplossing voor jou. Dankzij deze unieke bewezen succesformule word jij in 1 dag klaargestoomd voor het scooter theorie-examen in Gent, en leg je deze ook op dezelfde dag nog af. Dit is de allersnelste manier om je scooter theorie en voorlopig rijbewijs te halen. Vul jouw gegevens in op onze website om je direct in te schrijven of lees hieronder meer over onze service.

Stap 2: Je examen regelen

Let op! Minimale leeftijd 15 jaar en 9 maanden.
De kosten voor het examen bedragen 15 euro.

Vanwege Covid-19 maatregelingen kan er
 GEEN EXAMEN MEER AFGELEGD WORDEN ZONDER EEN AFSPRAAK.
Elke kandidaat dient zelf een afspraak te maken bij het examencentrum. 

TIP: Wil je direct na de cursus je examen doen? Maak een afspraak op dezelfde dag als je cursus bij Scooter-theorie.be en kies een tijdstip na 12:00 uur bij het examencentrum.

Klik hieronder
op knop
'RESERVEER JE EXAMEN'

Kies voor:
Theorie-examen categorie AM

Selecteer de
datum & tijd
waarop je examen wilt doen.

Examen
geregeld?
Ga naar stap 3 hieronder

Stap 3: Inschrijven voor je cursus

Scooter theorie in 1 dag in Gent

Bij Scooter-theorie.be Gent krijg je een compleet verzorgd pakket, met echt alles wat je nodig hebt om het theoretisch rijexamen in Gent te halen.

Scooter-theorie.be heeft een unieke succesvolle lesmethode ontwikkelt door te kijken naar de beste manier om het bromfiets / scooter theorie-examen te halen. Je leert dan niet alleen alles wat je moet weten om goed scooter te kunnen rijden, maar je leert ook waar je op moet letten tijdens een examen. Scooter-theorie.be oefent met echte examens en er word je uitgelegd wat de beste ezelsbruggetjes zijn, en natuurlijk hoe je de moeilijke strikvragen kunt herkennen.

Voordelen van
Scooter-theorie.be

Scooter-theorie.be zorgt ervoor dat jouw scooter theorie-examen Gent zo soepel mogelijk verloopt. Online (via zoom) krijg je thuis les. Dit is exact dezelfde manier als dat je live les krijgt, alleen achter je eigen beeldscherm. Dit kan zijn je computer, laptop of eigen mobiele telefoon.

Je zit met maximaal 10 man in een “online klas”. Uit ervaring is gebleken dat ons slagingspercentage gestegen is van 96% naar 98% doordat de cursisten thuis achter hun beeldscherm beter opletten en meedoen met de cursus. De docent betrekt iedereen bij de les en stelt vragen. Ook houdt de docent rekening met cursisten die dyslexie, concentratie of leerproblemen hebben.

Tijdens de cursus zijn er korte pauzes, om te eten, drinken of naar het toilet te gaan. Wil je meer weten over wat scooter-theorie.be te bieden heeft? Neem contact op met onze klantenservice, of stuur een email naar: info@scooter-theorie.be. Scooter-theorie.be Gent helpt je graag persoonlijk verder.