Inschrijven

Bromfiets / Scooter theorie examen halen in 1 dag Scooter-theorie.be Leuven

Nu voor

 

€129,-

Scooter theorie in 1 dag in

Leuven

De scooter is niet meer weg te denken uit het hedendaags leven. Iedereen wil dan ook zo snel mogelijk zijn (voorlopig) scooter rijbewijs halen om scooter te kunnen rijden. Maar om dit te doen moet je eerst het theorie-examen halen. Wil jij nu ook jouw scooter theorie rijbewijs AM halen in Leuven? Dan helpen wij van scooter-theorie.be Leuven jou om dit binnen 1 dag te doen! Meld je direct aan via ons formulier of lees snel verder om hier meer over te leren.

Stap 2: Je examen regelen

Let op! Minimale leeftijd 15 jaar en 9 maanden.
De kosten voor het examen bedragen 15 euro.

Vanwege Covid-19 maatregelingen kan er
 GEEN EXAMEN MEER AFGELEGD WORDEN ZONDER EEN AFSPRAAK.
Elke kandidaat dient zelf een afspraak te maken bij het examencentrum. 

TIP: Wil je direct na de cursus je examen doen? Maak een afspraak op dezelfde dag als je cursus bij Scooter-theorie.be en kies een tijdstip na 12:00 uur bij het examencentrum.

Klik hieronder
op knop
'RESERVEER JE EXAMEN'

Kies voor:
Theorie-examen categorie AM

Selecteer de
datum & tijd
waarop je examen wilt doen.

Examen
geregeld?
Ga naar stap 3 hieronder

Stap 3: Inschrijven voor je cursus

Scooter theorie in 1 dag in Leuven

Bij Scooter-theorie.be Leuven krijg je een compleet verzorgd pakket, met echt alles wat je nodig hebt om het theorie-examen in Leuven te halen.

Scooter-theorie.be heeft een unieke succesvolle lesmethode ontwikkelt door te kijken naar de beste manier om het bromfiets / scooter theorie-examen te halen. Je leert dan niet alleen alles wat je moet weten om goed scooter te kunnen rijden, maar je leert ook waar je op moet letten tijdens een examen. Scooter-theorie.be oefent met echte examens en er word je uitgelegd wat de beste ezelsbruggetjes zijn, en natuurlijk hoe je de moeilijke strikvragen kunt herkennen.

Voordelen van
Scooter-theorie.be

Scooter-theorie.be zorgt ervoor dat jouw scooter theorie-examen Leuven zo soepel mogelijk verloopt. Online (via zoom) krijg je thuis les. Dit is exact dezelfde manier als dat je live les krijgt, alleen achter je eigen beeldscherm. Dit kan zijn je computer, laptop of eigen mobiele telefoon.

Je zit met maximaal 10 man in een “online klas”. Uit ervaring is gebleken dat ons slagingspercentage gestegen is van 96% naar 98% doordat de cursisten thuis achter hun beeldscherm beter opletten en meedoen met de cursus. De docent betrekt iedereen bij de les en stelt vragen. Ook houdt de docent rekening met cursisten die dyslexie, concentratie of leerproblemen hebben.

Tijdens de cursus zijn er korte pauzes, om te eten, drinken of naar het toilet te gaan. Wil je meer weten over wat scooter-theorie.be te bieden heeft? Neem contact op met onze klantenservice, of stuur een email naar: info@scooter-theorie.be. Scooter-theorie.be Leuven helpt je graag persoonlijk verder.